Nieuwe foto's!!
Door: Nicolet
Blijf op de hoogte en volg Nicolette
07 Augustus 2008 | Nederland, Amsterdam
Lieve allemaal,
Eindelijk vandaag weer foto's van ons derde mannetje gehad!
Het verlangen naar hem word echt steeds groter, het was al groot kun je nagaan hoe groot het verlangen nu is!
Vandaag is het precies 1 jaar geleden dat we hoorden dat we een derde zoon hebben, wat is het jaar toch snel gegaan.
Wel hadden we gehoopt iets verder te zijn als de fase waar we nu inzitten...Maarja we gaan wel genieten van zijn foto's.
Hij gaat er steeds vrijer uitzien, in het begin van de foto's leek hij soms iets wat verlegen, terughoudend maar als ik nu naar de foto's kijk zien we een ondeugend mannetje!
Dat word nog wat:)
Tot snel allemaal.
XX
Eindelijk vandaag weer foto's van ons derde mannetje gehad!
Dat word nog wat:)
Tot snel allemaal.
XX
07 Augustus 2008 - 19:07
Marianne (Bertho):
Wat een lekker mannetje! Om op te vreten! -
07 Augustus 2008 - 19:26
Yvonne:
Ik vind het een ontzettend charmante knapperd!! Over een jaar of 12 moet je de meiden wegslaan bij de voordeur ;-) -
07 Augustus 2008 - 21:59
Lisette Van Zomeren:
Hallo fam. Koetsier,
Wat heerlijk om op deze 'mijlpaal' foto's te krijgen. Het is een pracht mannetje en inderdaad zijn blik wordt opener. Ik hoop zo voor jullie dat die procedure nu eens door gaat lopen.
liefs Lisette mama van *Daniëlla*, Claude & Claudel -
08 Augustus 2008 - 07:32
Janneke:
AAhhhhh wat een heerlijke charmeur!! Hij krijgt zeker een steeds ondeugender blik. Dat wordt nog wat!! Zo stoer met die zonnebril op z'n hoofd.
Ik hoop echt van harte dat de procedure bij jullie nu ook een beetje gaat doorlopen! Dit wachten is zo slopend, en jullie wachten nu al 1 jaar op jullie Huguens. Al weer een hele tijd.
Veel sterkte met wachten, lekker genieten van de foto's en veel plezier en sterkte met verhuizen/verven/behangen enz.
Groetjes van Janneke.
www.familieroskam.nl -
08 Augustus 2008 - 18:34
Anneke:
Zoals je zegt, hij ziet er inderdaad steeds vrijer uit. Heel relaxed! En steeds mooier, een prachtig mannetje! X -
22 Augustus 2008 - 18:25
Marianne (Bertho):
Gefeliciteerd met de verjaardag van jullie knapperd (o, maar daar hebben jullie er natuurlijk meer van!)! Laat 'm nu maar snel komen!